Γέμισε το Ινστιτούτο Κύπρου σήμερα με παιδιά δημοτικού και γυμνασίου από 25 σχολεία της Κύπρου, που συμμετέχουν στο  SCYENCE FAIR 2019. Μια δράση αμφίδρομη μιας και οι μαθητές παροσυιάζουν κανοτόμες δράσεις τους, ενώ παράλληλα οι ομάδες του Ινστιτούτου παρουσιάζουν τις δικές τους, κατάλληλα προσαρμοσμένες για τους μαθητές, με παιχνίδια και βιωματικές δράσεις.

Το ERMIS-F ήταν ένα από τα σημεία που τράβηξε το μελίσσι των μαθητών και των εκπαιδευτικών,  όπου τα παιδιά είδαν το βίντεο (ίσως και με κάποια αίσθηση ότι ξέρουν ό,τι ακούν) και μετά έπαιξαν σε ομάδες στα Quiz.  Και είδαμε, τόσα στα παιδιά όσο και στους ενήλικες …. οτι πολλά πράγματα δεν ξέρουμε… και πρέπει να ξαναδούμε!

Μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις, χαρά, συζητήσεις και νοιάξιμο, μιας και η Ομάδα Έργου επέλεξε να κεράσει τους μαθητές που συμμετείχαν στις δράσεις κάτι … θρεπτικό και οικολογικό: μπανάνες Κυπριακές!

 

Το SCYENCE FAIR 2019 διεξάγεται 15 & 16 Μαρτίου στο Ινστιτούτο Κύπρου.

CONTACT US

Η δημιουργία της ιστοσελίδας συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ονόματος του δικαιούχου και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικατοπτρίζει τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμετεχουσών χωρών και της Διαχειριστικής Αρχής.

© Copyright 2019 ERMIS-F - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?