Συνάντηση – παρουσίαση της Υπηρεσίας ERMIS-F και αξιοποίησή της για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας Δ.Ε.ΥΑ. Χανίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στους χώρους της ΔΕΥΑΧ.

Η δράση διοργανώθηκε από την  Ομάδα του ERMIS-F στα Χανιά στο πλαίσιο δράσεων ενημέρωσης και εκπαίδευσης εστιασμένου κοινού δυνητικών χρηστών της Υπηρεσίας ERMIS-F.

Η Υπεύθυνη του ERMIS-F για τον Δ. Χανίων,  κα Μαρία Δασκαλάκη και ο συνεργάτης του Δήμου κ.Κωνταντίνος Χατζηθεοχάρους παρουσίασαν την Υπηρεσία ERMIS-F, το όραμα και τις ανάγκες που έρχεται να καλύψει και συζήτησαν με τα μέλη της ΔΕΥΑΧ τρόπους αξιοποίησής της στο δικό τους Φορέα, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις παρατηρήσεις των παρεβρισκομένων.

 

CONTACT US

Η δημιουργία της ιστοσελίδας συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ονόματος του δικαιούχου και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικατοπτρίζει τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των συμμετεχουσών χωρών και της Διαχειριστικής Αρχής.

© Copyright 2019 ERMIS-F - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?